Workshops

KulturIT kan også tilby workshops innenfor ulike fagområder hvor man i en mindre gruppe tar opp spesifikke temaer. Sammenlignet med et kurs, vil en workshop i større grad kunne bære preg av dialog mellom alle deltakerne og praktisk arbeid innenfor ett eller flere emner med mål om å komme frem til et resultat.

Sted for gjennomføring gjøres etter avtale. KulturIT kan tilby lokaler for gjennomføring dersom det er ønskelig. Kostnader er avhengig av innhold, lokasjon og varighet. Ta kontakt med oss på post@kulturit.org, eller telefon +47 909 93 000 for mer informasjon om hva vi kan tilby.

Bedriftsinterne kurs

I tillegg til vårt standard kurstilbud tilbyr KulturIT opplæring i form av bedriftsinterne kurs i alle eKultur løsningene (Primus, DigitaltMuseum, KulturNav, Kulturio og Minne). Innholdet i opplæringen kan tilsvare innholdet i våre standardkurs, eller vi kan tilpasse kurset i samarbeid med oppdragsgiver for å gi en mer målrettet kompetanseheving av de ansatte i virksomheten.

Sted for gjennomføring gjøres etter avtale. KulturIT kan tilby lokaler for gjennomføring dersom det er ønskelig.

Kostnader er avhengig av innhold, lokasjon og varighet.

Ta kontakt med oss på post@kulturit.org, eller telefon +47 909 93 000 for mer informasjon om hva vi kan tilby.

Kurs i Primus

  • Kursene er delt inn etter nivå. 
  • Kursene foregår over Teams eller fysisk. 
  • På digitale kurs må deltakerne ha egen pc og egen internettilkobling.

KURSSTEDER

Kursene holdes digitalt eller fysisk. Dette avklares nærmere for kursene våren 2022, på grunn av koronasituasjonen. 

PÅMELDING

  • Påmeldingsskjema blir tilgjengelig på denne siden når kursdatoene er annonsert. 
  • Påmelding skjer fortløpende og du vil motta bekreftelse pr. e-post når din påmelding er registrert. 

KURSAVGIFT

  • Kursavgiften dekker opplæring og kursdokumentasjon. 

AVMELDING

  • Påmeldingen er bindende, og eventuell avmelding sendes på e-post til support@kulturit.no. Ved avmelding senere en 1 måned før kursstart vil kursdeltakerne bli belaste 50% av deltakeravgiften. Det er ikke mulig å melde seg av kurset senere enn 7 dager før kursstart. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i programmet. 

SPØRSMÅL

Ta kontakt med oss på post@kulturit.org, eller telefon +47 909 93 000 for mer informasjon.

Rådgivning

KulturIT har konsulenter som kan tilby rådgivning innenfor ulike fagfelt. I tillegg til god kompetanse innen IT og løsningene i eKultur, har flere av våre konsulenter både relevant utdanning og erfaring fra museumssektoren. Våre rådgivningstjenester kan tilpasses dere behov.

Sted for gjennomføring gjøres etter avtale. KulturIT kan tilby lokaler for gjennomføring dersom det er ønskelig. Kostnader avhengig av innhold, lokasjon og varighet.

Ta kontakt med oss på post@kulturit.org, eller telefon +47 909 93 000 for mer informasjon om hva vi kan tilby.