Hopp til hovedinnhold

Vi tilbyr kurs og kompetanseheving i de ulike eKultur-løsningene, og arbeid knyttet til dem.

På denne siden finner du datofestede kurs fra oss i KulturIT. Påmelding og mer informasjon finner du ved å klikke deg inn på kurssidene via menyen under.

Disse kursene kan også bestilles som interne kurs til museet ditt, tilpasset deres behov. Se også utvalget vårt av kurs og workshops til bestilling.

Kurskalender våren 2024

Kursene er gjennomført. Nye datoer for kurshøsten 2024 kommer.
Ønsker du et internt kurs for ansatte ved museet? Kontakt oss!

Påmelding og vilkår

Påmeldingsskjema finner du på de enkelte kurssidene. Påmelding skjer fortløpende, og du vil motta bekreftelse på e-post når påmeldingen din er registrert. 

Kursavgift

Kursavgiften dekker opplæring og kursdokumentasjon. 

Vilkår

Påmeldingen er bindende, og eventuell avmelding sendes på e-post til support@kulturit.no. Ved avmelding senere enn én måned før kursstart vil den påmeldte bli belastet 50% av deltakeravgiften. Dette gjelder alle kurs i vår regi. Det er ikke mulig å melde seg av kurset senere enn sju dager før kursstart. KulturIT forbeholder oss retten til å gjøre endringer i kurs-kalenderen og til å avlyse eller endre kurs ved få påmeldte.

SPØRSMÅL? Ta kontakt med oss på post@kulturit.no eller ring +47 909 93 000.

Ønsker du skreddersydde kurs?

I tillegg til vårt standard kurstilbud, tilbyr KulturIT bedriftsinterne kurs i Primus, DigitaltMuseum, KulturNav, DAMS, Kulturio, KulturPunkt, Minne, Museum24 og Museumsbillett. 

Innholdet i kursene kan tilsvare innholdet i våre standardkurs, eller vi kan tilpasse opplæringen i samarbeid med oppdragsgiver for å gi en mer målrettet kompetanseheving av de ansatte. 

Sted for gjennomføring gjøres etter avtale. KulturIT kan også tilby lokaler for gjennomføring dersom det er ønskelig. 

Kostnader er avhengig av innhold, sted og varighet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1