Hopp til hovedinnhold

MiA Oslofjordmuseet, 12.-13. september

Vi inviterer til årets eKulturseminar i samarbeid med MiA Oslofjordmuseet, 12.-13. september. Hold av datoene!

På eKulturseminaret skal vi tilby relevante tema og diskusjoner innenfor samlingsforvaltning- og formidling, knyttet til arbeid i eKultur-løsningene. Seminaret er både et sosialt treffpunkt og et forum for deling av ideer og erfaringer, for museumsansatte i Norge. 

Program for seminaret

Tirsdag 12. september: Oppstart formiddag, med felles lunsj på Oslofjordmuseet. Faglig program avsluttes ca. 16.00. Ettermiddag/kveld arrangeres en felles middag. Informasjon kommer sammen med påmelding.

Onsdag 13. september: Oppstart morgen. Faglig program før felles lunsj ved Oslofjordmuseet. Programmet avsluttes ca. 16.00.

(Med forbehold om endringer)

Vi har begynt planleggingen av innlegg og tema i programmet. Detaljer publiserer vi fortløpende på denne nettsiden. Har du innspill? Send oss en e-post og merk med "eKulturseminaret 2023".

Påmelding og praktisk informasjon

Vi vil åpne påmeldingen i løpet av mars måned, og påmeldingsskjema vil ligge på denne nettsiden. Mer informasjon kommer.

Om Oslofjordmuseet

Oslofjordmuseet er en del av MiA - Museene i Akershus. Museet ligger i Vollen i Asker kommune, med fjorden som nærmeste nabo. På Oslofjordmuseet kan du oppleve utstillinger og aktiviteter knyttet til Oslofjorden nå og i et historisk perspektiv. Les mer på Oslofjordmuseets nettsider.

  • 1/1
    Oslofjordmuseet sett fra fjorden. (Foto: Øyvind Möller Bakken)