Hopp til hovedinnhold

Maihaugen, 10. - 11. september 2024

I år inviterer vi inn til eKulturseminar på historiske Maihaugen, med Stiftelsen Lillehammer museum som medarrangør.

På eKulturseminaret tilbyr relevante tema og diskusjoner innenfor samlingsforvaltning- og formidling, knyttet til arbeid i eKultur-løsningene. 

Seminaret er både et sosialt og faglig treffpunkt for museumsansatte i Norge. Målet er å tilby arenaer for deling av kunnskap og kompetanse innen ulike fagfelt - forvaltning, formidling og kommunikasjon. 

I 2024 vil selve seminaret foregå i Maihaugsalen ved Stiftelsen Lillehammer museum, i og tilknyttede lokaler.  KulturIT inviterer alle deltakere til middag på seminarets første dag, på Scandic Lillehammer Hotel.

Påmelding eKulturseminaret 2024

Påmeldingsfrist: 15. august.

PROGRAM 10. - 11. SEPTEMBER 2024

Vi har begynt å planlegge programmet, og vil informere fortløpende på denne siden.

Send oss gjerne innspill til programmet: support@kulturit.org. Merk med "eKulturseminaret 2024"

Overnatting

Deltakere sørger selv for overnatting. I tillegg til Scandic Lillehammer Hotel, der vi arrangerer middag første seminardag, har Lillehammer en rekke overnattingsmuligheter.

Hvis du ønsker å bo på på Scandic Lillehammer Hotel, kan du få rabatt ved å bestille overnatting via denne lenken (*15 prosent rabatt på gjeldende flex-pris så lenge det er ledige rom): Velg pris | Scandic Hotels

Deltakeravgift og betingelser

Deltagelse på eKulturseminaret koster kr. 1.700,-  eks. mva. pr. deltaker. Dette inkluderer lunsj, kaffe/te og enkel bevertning disse to dagene.

En eventuell avmelding sendes til post@kulturit.org. Avmelding senere enn 15. august 2024 belastes med full deltakeravgift.

Middag

Felles middag på Scandic Lillehammer Hotel 10. september. Deltakelse er valgfri, og kostnaden for middagen er kr 475,- eks.mva. Dette kommer i tillegg til deltakeravgiften og faktureres sammen med denne. Du melder deg på via påmeldingsskjemaet til seminaret.

Om Maihaugen og Stiftelsen Lillehammer museum

Maihaugen er Norges største friluftsmuseum og ett av seks unike museer under overbygningen Stiftelsen Lillehammer museum. De historiske bygningene ligger naturskjønt til i terrenget og gir et inspirerende innblikk fortiden vår og i menneskers liv, virke og hverdag.

Friluftsmuseet Maihaugen - De Sandvigske Samlinger - ble åpnet 2. juli 1904, med utgangspunkt i Anders Sandvigs private samlinger. Friluftsmuseet har nå over 200 hus og består av tre hoveddeler: Bygda, Byen og Boligfeltet, samt seter- og hyttegrenda som er en del av Bygda.

Les mer om Maihaugen på nettsidene til Stiftelsen Lillehammer museum.

  • 1/1
Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1