Hopp til hovedinnhold

eKulturseminariet är en arena för kunskapsutbyte om digitalisering i museer och kulturarvsinstitutioner. 

Seminariet är först och främst till för dig som använder någon av de digitala tjänsterna inom eKultur i ditt arbete. Syftet är att uppdatera dig på de möjligheter som tjänsterna ger, från samlingsförvaltning till förmedling och kommunikation. Du får även inblick i det spännande arbete som andra inom museisektorn utför.

Frist för anmälan: 1 september 2024

Anmälan till eKulturseminarium Sverige 2023

Anmäl dig till seminariet här. Mer information om måltider hittas längre ner på sidan.

Lunch

Vi bokar plats för lunch på Tekniska museet för deltagare som önskar detta. Då kan vi fortsätta samtal och diskussioner under måltiden. Vi behövar veta hur många platser vi skal boka. Om du vill äta lunch på museet, bockar du för det i anmälningsformuläret för seminariet. Var och en beställer och betalar för sig.

Gemensam middag

KulturIT och Tekniska museet bjuder in alla deltagare att äta en gemensam middag på restaurang Blå Porten, en ca. 20 minuters promenad från museet. Deltagarna beställer och betalar för måltiden själva, och detta görs på restaurangen. Vi hoppas så många som möjligt kan delta på middagen! Du bockar för ditt deltagande i anmälningsformuläret för seminariet.

Se matmeny (kan ändras) på Blå Portens webbsidor: Matmeny | Blå Porten (blaporten.com)

Om Tekniska museet

Tekniska museet är en plats med 12 000 kvadratmeter upplevelser på Kungliga Djurgården, mitt i Nationalstadsparken i centrala Stockholm. Vi är en mobil verksamhet som turnerar ut i landet, på köpcentra, i skolor och i socioekonomiskt utsatta områden. Vi är en omslutande upplevelsearena och vetenskapsteater, en scen och lärmiljö mitt i hjärtat av Sveriges nya life science-kluster i Hagastaden och en världsunik samling av teknikhistoriska föremål, arkivalier och bilder som hjälper oss att förstå den värld vi lever i och hur vi hamnat här. 

Besök Tekniska museets hemsida

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1